Què has vist?

Què has vist?

Plànol-de-la-model-web

Tu has estat tota l’estona resolent tots els dubtes tècnics de tota aquesta colla de professionals del crim. Al llarg de la visita has estat pendent no només de les explicacions que havies de donar sinó que també de les anades i vingudes de tota aquella colla.

Només començar la visita de seguida has vist que alguna cosa es coïa entre en Joan Anguera i la Nancy Drew. Aquells secrets a cau d’orella et fan sospitar. T’has adonat que quan heu passat per el tercer cancell ells no estaven amb la resta del grup. Saps que tots dos són encarregats de la benvinguda als convidats especials de la BCNegra i has assumit que havien anat a veure un possible rebedor. Però ara, ja no et sembla una assumpció tan evident.

Philip Marlowe s’ha passat tota la visita emprenyat. No li has deixat entrar la pistola, però, en canvi, a ningú més li has requisat res. Com que estava de tant mala lluna ha fumat més que mai i cada dos per tres desapareixia cap a un dels patis exteriors, sovint amb en Sherlock Holmes, també fumador incorregible. És, per tant, qui més estona amb el detectiu londinenc ha passat.

Tant la Jane Marple com la Lònia Guiu t’han estat donant la tabarra de valent. Totes dues tenen idees molt oposades de com s’hauria de muntar el festival i sovint han xocat. És per aquest motiu que les úniques estones que no les tenies crivellant-te a preguntes és perquè s’anaven quedant enrere discutint i intentant arreglar les seves discrepàncies fins a tal punt que tothom les ignorava.

En Tintín ha estat el més dispers de tot el grup. Ja havia vingut en una anterior visita dies abans perquè està treballant amb un reportatge sobre la fuga massiva que hi va haver a la presó l’any 1978. Creus que continuava tant concentrat amb la seva feina de reporter que no ha parat gens d’atenció a la seva feina de comissari. No obstant això, si que ha desaparegut  en certs moments amb l’excusa que havia de fer fotografies dels espais. És quan t’il·lumines i creus que podria tenir alguna fotografia reveladora del cas.

En Guillem de Baskerville és dels que ha estat més participatiu al llarg de tota la visita. Es nota que l’home és pràctic i auster, però, perquè retallava en tot allò que proposaven els altres. La seva concepció de la vida, sovint xoca amb la dels demés, ja que sembla que no vol organitzar un acte gaire opulent. Però és evident que els convidats al BCNegra s’han de cuidar i mirar. La seva tasca en l’organització, però també és força impecable, ja que és qui de tros ha aportat més solucions a tots els problemes que sorgien i ha estat àrbitre indiscutible entre els partits aferrissats que batallaven la Jane i la Lònia. En algun moment ha acompanyat en Marlowe i en Holmes en aquests moments d’esbarjo al pati, tot i que ell no fuma. Ara bé, és molt evident que tenen moltes coses en comú, els has sentit parlat d’un tal Adso, sembla que un gran amic comú.

El cuinetes del grup, en Carvalho, ha estat més pendent de veure com s’estructurarien les taules amb els refrigeris durant el festival que qualsevol altra cosa. Tenia molt clar les taules que volia: una taula de formatges, una d’embotits, una de bons vins i una amb dolços. Ha anat desapareixent durant la visita amb l’excusa d’anar veient possibles llocs per descarregar tot el tema del càtering i col·locar-ho pels assistents. Ara bé, tens molt clar en quins moments ha desaparegut, perquè l’educació del barceloní és impecable i sempre ha demanat permís.

Així doncs, ningú està lliure de culpa. A tots els has anat perdent de vista en certes ocasions i per tant, tothom podria haver administrat alguna cosa al detectiu.

Holmes-crims-escriba

El detectiu Sherlock Holmes ha aparegut mort i hauràs de fer ús de les teves capacitats de deducció per descobrir qui ha estat el seu assassí.