Els sospitosos d’haver comès l’assassinat del pianista Sam són tots els hostes que t’acompanyen a l’hotel. Tens molt clar que un d’ells ha de ser l’assassí.

Danny Zuko

Danny Zuko Grease

 

Danny Zuko és el protagonista indiscutible de la pel·lícula Grease i el gran líder dels T-Birds, una banda de nois que vesteixen una jupa de cuir i estan excessivament obsessionats amb el seu tupè. 

Charlot

charlot
Personatge mut i ingenu que, tot i ser un vagabund, intenta seguir les normes de comportament de l’alta societat. És astut i això li serveix per aconseguir el que necessita per poder sobreviure el dia a dia.

Harry Callahan

Harry El brut
Inspector de la Policia de San Francisco que s’ha guanyat el sobrenom de Harry El Brut pels seus mètodes poc ortodoxes de combatre el crim. És un policia dur, cínic i que no està per tonteries.  

Frodo Saquet

frodo
En Frodo és un hòbbit nascut l’any 2968 de la Tercera Edat del Sol. Rep el sobrenom de “Portador de l’Anell” perquè és l’encarregat de portar l’Anell Únic al Mont del Fat per destruir-lo.  

Aquil·les

Aquil·les
Heroi grec líder dels Mirmidons que protagonitza les escenes més cruents i reconegudes de la Guerra de Troia, on va lluitar per guanyar-se l’eternitat. 

Rose Dawson

Rose Titànic
Protagonista d’una de les tragèdies més importants de principis del segle XX: l’enfonsament del transatlàntic Titànic. La seva història és la d’una supervivent que va aconseguir escapar d’aquest accident.

Cruella de Vil

Cruella de Vil
Personatge maquiavèl·lic obsessionat per les pells d’animals joves. És coneguda, sobretot, per l’especial obsessió cap als dàlmates, de qui vol extreure’n la pell per fer-se’n un bonic abric. 

Hermione

Hermione
Amiga inseparable del mag més popular del món: Harry Potter. La seva intel·ligència és coneguda per tots, igual que la seva procedència Muggle.

Forrest Gump

Forrest Gump
Noi que pateix un lleuger retard mental i motor. Això, però, no li ha impedit ser testimoni protagonista d’alguns dels moments més importants de la història del segle XX dels EUA. Li agrada moltíssim explicar les seves anècdotes vitals però, sobretot, els consells de la seva mare.

 

Comentaris

Deixa un comentari